Historien om Shirdell Food AB
nyheter
0 Yorumlar

Historien om Shirdell Food AB

Välkomna till Shirdell Food AB - räddaren i nöden för dig som älskar fantastisk mat men hatar tråkiga rutiner! Vi är en passionerad mellanösternfamilj som har mat i vårt DNA och vi har en hemlighet att dela med oss av - att njuta av läcker mat behöver inte spränga bankkontot!

Vi förstår att det kan vara utmattande att leta efter bra råvaror till bra priser, speciellt när man måste trängas i förorternas djungel av livsmedelsmärken. Vi, som tidigare var tvungna att ge oss ut på dessa storslagna butiksutflykter varje månad, insåg att det var hög tid för något nytt och spännande - och det var då vi grundade Shirdell Food AB!

Vår vision är enkel - med bara några knapptryck på mobilen eller datorn kan du beställa dina basvaror för hela månaden och få dem bekvämt levererade ända fram till din dörr. Inga fler stressiga och tidskrävande inköp, utan bara enkla lösningar!

Vår affärsidé handlar om bekvämlighet, kvalitet och prisvänlighet. Det betyder att vi kommer att handla åt dig, med smak och sinne, och erbjuda de bästa produkterna till så nära grossistpriser som möjligt. Du behöver inte längre leta efter det bästa av det bästa - allt finns samlat på ett och samma ställe i din mobil!

Vi vill spara tid, energi och pengar åt dig, precis som vi skulle ha gjort för oss själva. Genom vår affärsidé och engagemang strävar vi efter att göra din vardag ännu enklare och trevligare. Besök oss på www.shirdell.se och upptäck vårt imponerande sortiment. Vi är övertygade om att du kommer att bli omsluten av våra vänliga priser och det fantastiska utbudet. Tack för att du redan har besökt oss och vi ser fram emot att dela livets smakfulla äventyr tillsammans med dig!

Med glada hälsningar från hela vårt team på Shirdell Food AB.


Daha eski gönderi
Historien om kolonialvaror
Daha yeni gönderi
En djupdykning i Nido mjölkpulver - Perfekt för barnens näring
Call Us